Kőfaragás-karbantartás-felújítás 

Olyan kőmegmunkálást és beépítést, vagy annak szakmai felügyeletét jelenti,amely épület szerkezeti vagy díszítő elemét alkotja. Lehet az új építés, állag megóvás, baleset- és veszélyelhárítás a Sírköves Budapest segít Önnek…

 

Épület kőfaragás, karbantartás, felújítás csúszásmentesítés – Sírköves Budapest

A kövek fontos részei lakókörnyezetünknek. Hiszen ebből épül szinte minden. Sajnos hiába a kő az egyik legkeményebb anyag az építőiparban mégis képes sérüléseket szenvedni. Az idő múlása és az időjárási viszonyok károkat okozhatnak a kövekben is. A kövek élettartamát jelentősen megnövelhetjük a rendszeres vagy időszakos karbantartással. Az eddig elhanyagolt kő felületeket is fel lehet javítani felület kezeléssel, hogy újra régi pompájában tündökölhessen.

Nincs is annál szörnyűbb látvány mikor egy régi bérház több 10 évet megélt köveit hagyják lepusztulni, lemállani. Illetve egy új építésű háznál a pár éve felállított kövek mindenféle elütő színben játszanak a csapadékokban lévő vegyi anyagok következtében. A Sírköves Budapest felület kezeléssel és szakszerű karbantartással segít az állagmegóvásban, hogy az utókornak is megőrizhesse kő értékeit.

Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a tél beálltával a kő lépcsők csúszóssá válhatnak, ami balesetekhez vezethet. A társasházak és lakótelepi épületekben a tapasztalataink szerint nem fordítanak figyelmet a lépcsők csúszásmentesítésére.

Felhívjuk társasházkezelők, gondnokok figyelmét arra, hogy baleset esetén pénzbüntetésre, akár szabadság vesztésre is sújthatóak! A baleset, az elszenvedőnek fájdalommal jár, a lakóközösségnek pedig perköltséggel, esetlegesen akár egy életen át tartó járadék fizetéssel.

Természetesen a családi ház tulajdonosainak is fontos a hozzátartozóik biztonsága, így érdemes idejében gondoskodni a lépcső és járó felületek csúszásmentesítéséről. A Sírköves Budapest felület kezeléssel és szakszerű karbantartással segít a csúszásmentesítésben, hogy belesetek helyett, békességben teljen a téli időszak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nem megfelelően felület kezelt felületek, a só (törvény tiltja használatát) és egyéb csúszásmentesítő szerek hatására jelentősen romolhatnak, mállhatnak. Az esztétikai látványon túl még balesetveszélyesebbé válhatnak! Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken.

A kőfaragás készítéskor elsődleges az esetleges műemlék védelmi szabályok, alkalmazott technikák és alkalmazott anyagok figyelembe vétele. Kőfaragó mesterünk a hivatalokkal több éve tartó jó kapcsolat és megbecsülés alapján rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal, szerszámokkal és minőségi alapanyagokkal dolgozik.

A kőfaragási munkálatoknál is elsődleges a megrendelő figyelembe vétele. Kollégáink rendelkeznek zárt a munka elvégzéséhez megfelelő munkaruházattal. A megrendelő és lakóközösség nyugalmának fenntartása érdekében, a kollégáink az előre egyeztetett időpontokat betartják, a kollégáink nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak a helyszínen, az esetlegesen keletkezett hulladékot minden esetben összeszedik és elszállítják. A megrendelőre sem hozzátartózóira szégyent nem hozunk.

 

Vállaljuk:

 • Épület kőfaragását
 • Burkolatok állagmegóvó kezelését
 • Baleset megelőző csúszásmentesítést pl. lépcsők, járófelületek
 • Veszély elhárítását pl. lepattant felületek csiszolása
 • Egyéb kőfaragással kapcsolatos dolgok kivitelezését
 • Egyéb kő termékek megvalósítását…
 

Miért válasszon minket?

…azért, mert:

 • Mi nem tömegcikkeket gyártunk nagyüzemben
 • 1fős vagy a munka elvégzéséhez feltétlen szükséges létszámmal leszünk jelen
 • Minőségi, igény szerint anyagokkal dolgozunk
 • Műemlék védelmi előírások figyelembe vételével dolgozunk
 • Kollégáink rendelkeznek egyenruhával
 • Kollégáink nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak a sírkertben
 • Megfizethető árakkal várjuk megrendelését